TECHNIEK

Ben jij een echte techneut en los jij graag samen problemen op? Bij Ctac krijg je volop de kans om je technische talent verder te ontplooien. 

Focus op de klant
Je werkt aan uitdagende vraagstukken bij interessante klanten. De specifieke businessbehoefte van de klant staat centraal. Jouw rol is om voor die behoeftes van de klant, samen met je collega’s, een toekomstbestendige oplossing te bedenken. Dit doe je door te werken met de nieuwste technologie. Innovatieve (cloud) technologie van SAP, Microsoft en andere marktleiders vormt hiervoor de basis. 

Of het nu gaat om onze eigen XV kassaoplossing of oplossingen rondom de nieuwe werkplek, security, integratie, analytics, adoptie of datamanagement. Jij werkt aan oplossingen die echte businessimpact hebben.

Carla over het werken als Expert Technology Consultant 

Ontwikkelen in een hecht team

Werken op een familiaire plek in een hecht team met ervaren, betrokken en enthousiaste collega’s. Dat is wat je vindt bij Ctac. Bij ons staat samenwerken centraal, maar je krijgt zeker ook de ruimte om verantwoordelijkheid te pakken en ondernemerschap te tonen. 

Als techneut werk je veelal op ons kantoor in Den Bosch met een vast team. Maar je hebt ook zeker de flexibiliteit om je eigen uren in te delen en remote te werken.


Wat is jouw technisch specialisme?

Krijg je een kick van het in kaart brengen van de behoeften van klanten? Je bedenkt de meest geschikte oplossing en bent zelf ook fan van de Office...

Krijg je een kick van het in kaart brengen en optimaliseren van de behoeften van klanten op het vlak van hun infrastructuur en netwerken? Dan is di...

Wil jij in uitdagende projecten een belangrijke rol spelen in de bedrijfsoptimalisatie van verschillende ondernemingen?

Lees dan zeker verder...

Ben je klaar om klanten met diverse SAP-landschappen te ondersteunen? Laat dan vandaag nog van je horen want Ctac België wil zijn eigen beheerteam ...

Interesse in een technische functie bij Ctac?

Bekijk dan eens onze vacatures