FREELANCE

Ben jij op zoek naar gave projecten en interessante opdrachtgevers?

De snelste weg naar projecten die bij jouw ambities passen

Als freelance IT-professional wil je jouw tijd zo goed mogelijk besteden. Je wil tegen het juiste tarief werken aan mooie projecten van interessante opdrachtgevers. Projecten waar jouw skills, kennis en ervaring perfect tot hun recht komen. Projecten waarvan je leert en groeit. En dat allemaal zonder al te veel tijd te verliezen aan administratie en acquisitie.

Altijd op zoek naar IT-professionals

Lijkt je dat wat? Wij zoeken voortdurend naar zelfstandige, ondernemende IT-professionals. Wanneer je deel uitmaakt van onze pool, kun je aan de slag bij de vele interessante projecten van onze opdrachtgevers. Je maakt gebruik van ons netwerk en onze ingangen. Bovendien kun je putten uit de kennis en expertise van onze hele organisatie.

Je kunt bouwen op goede voorwaarden en heldere afspraken; je weet precies waar je aan toe bent. De purchase orders zijn in orde, je factuur wordt na dertig dagen voldaan.

BENIEUWD NAAR ONZE Freelance OPDRACHTEN? Bekijk ze hieronder!

The SAP Authorization analyst / expert is responsible for improving the emergency access process and procedure in close collaboration with all involved stakeholders. A...

Aandacht voor jouw wensen en ambities

We willen zoveel mogelijk waarde toevoegen aan de projecten van onze klanten. En we willen dat onze mensen de opdrachten waar ze aan werken ook als waardevol beschouwen. Daarom steken we veel energie in het leren kennen van de experts die we bemiddelen. Dat betekent dat we regelmatig met je in gesprek gaan over jouw wensen, jouw expertise en jouw ambities. Ook tijdens de opdracht blijven wij in nauw contact met onze opdrachtgevers en met jou, om te zien of de ambities van beide partijen worden gerealiseerd.

Omdat we de moeite nemen om jou echt te leren kennen, kunnen we jou veel beter plaatsen. Daarnaast vinden we transparantie belangrijk. We zijn volledig open over onze eigen kosten en onze opslag. Je hebt op ieder moment een kristalhelder beeld van de manier waarop jij ingezet wordt. En loopt jouw opdracht bijna af? Dan helpen we je bij het vinden van een nieuwe, passende opdracht.

Wil je in contact komen met onze experts! Vul het formulier in!

Werken bij ctac iets voor jou?

Bekijk dan eens onze vacatures