Wat is jouw expertise?

Van Techniek en Consultancy tot Sales en tal van andere functies: bij Ctac kun je je ambities realiseren. 

Hoe maak jij het verschil?

Techniek
Innovatieve (cloud) technologie van SAP, Microsoft en andere marktleiders vormt de basis voor onze slimme, werkbare oplossingen. Ben jij een echte techneut en los jij graag samen problemen op? Bij Ctac krijg je volop de kans om je technische talent verder te ontplooien, als onderdeel van een saamhorig team in een prettige en stabiele omgeving.

Consultancy
Lagere kosten, efficiënte processen, maximale klanttevredenheid: vanuit ons diverse projectportfolio zorg jij ervoor dat onze klanten échte impact op hun business ervaren. Je kunt goed luisteren, denkt actief mee over oplossingen, en spot voortdurend nieuwe kansen. Zo weet je de klant steeds weer te overtuigen, terwijl je richting geeft aan je eigen carrière. 

Sales
Slimme sales vormen de hartslag van elke ambitieuze organisatie. Jij geeft je ogen en oren daarom goed de kost en weet soms zelfs eerder dan de klant wat die nodig heeft. Wat we jou in ruil bieden? De vrijheid om te ondernemen en te komen met eigen ideeën, in een prettige en resultaatgerichte organisatie die uitzonderlijke prestaties goed beloont. 

Overig
Van Marketing tot Financiën, van Secretariaat tot HR: Ctac biedt carrièremogelijkheden op tal van gebieden. Werken in een ambitieuze organisatie die nooit stilstaat en volop ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen? 

Werken bij Ctac?

Bekijk dan eens onze vacatures