JIJ BENT ONZE NIEUWE PROJECTCONSULTANT

Verdiep jij je graag in businessproblemen? En weet jij als geen ander dat een technische vraag nooit op zichzelf staat? Dan kun je bij Ctac aan de slag als project consultant!

Denken buiten de kaders
Als projectconsultant werk je voor klanten in de Retail, Wholesale, Manufacturing en Real Estate. In elk van deze branches hebben we ruime ervaring die we graag combineren met onze diepgaande kennis van SAP, Microsoft en aanverwante technologieën. Door te denken in kansen, het zien van mogelijkheden en ondernemerschap te tonen creëren we nieuwe initiatieven, innovatie en groei. 

Jouw resultaat maakt impact

Je werkt aan kritische bedrijfsprocessen bij topklanten. Of het nu gaat om het vernieuwde point of sale systeem voor Action, de realisatie van vijf distributiecentra naar één fulfilment center voor Mediq of de tijdsbesparing in het aanmaken van data die BrandLoyalty weet te bereiken door de toepassing van Winshuttle. Als projectconsultant maak jij echt impact!


Isabelle over het werken als project consultant

Jouw carrière, jouw toekomst

Je wordt niet alleen uitgedaagd om te groeien maar vooral ook geholpen om dit waar te maken. Samen stemmen we af welke opleiding of training je gaat volgen en hoe je vervolg gaat geven aan jouw carrière. Centraal staat het perspectief dat we je bieden op een toekomstbestendige carrière door het waarmaken van jouw ambities. De mogelijkheid om de beste versie van jezelf te zijn en je te ontwikkelen in een richting die past bij jou. Stilstaan in je ontwikkeling is geen optie! 

In welke functie maak jij impact bij onze klanten?

Ben jij een ervaren SAP Project Manager en toe om je vak uit te oefenen in een kennis gedreven organisatie waar veel ruimte is voor de ontwikkeling...

Als Winshuttle Consultant heb je een grote impact op het Master Data Management bij onze klanten.

Wil jij in uitdagende projecten een belangrijke rol spelen in de bedrijfsoptimalisatie van verschillende ondernemingen?

Ben jij een ervaren SAP BW Consultant en wil je je graag verdiepen in BW4HANA, Datawarehouse Cloud en SAP S4HANA? Dan is deze vacature iets voor jo...

Wil jij ook werken aan projecten bij onze klanten?

Bekijk dan eens onze vacatures