Liever zelf in de Driver's Seat?

Bekijk dan eens de mogelijkheden van Freelance+.

Waarom dan Freelance+?

Veel ervaren consultants denken regelmatig na over de overstap van een loondienstverband naar een vorm van zelfstandigheid. De redenen kunnen zeer divers zijn zoals meer vrijheid, meer zelfstandigheid, zelf je projecten kunnen kiezen, maar zeker ook meer verdienen! Wat jouw reden ook is, het Freelance+ model biedt je de mogelijkheid. 

Wat is Freelance+?

De naam zegt het al: Freelance+ houdt het midden tussen freelance werken en de zekerheid van een vaste baan. Nu de vraag naar technisch specialisten in zowel België als Nederland onverminderd hoog is, biedt dat allerlei carrièrekansen voor professionals die graag zelf de regie houden. In het Freelance+ model krijg je de mogelijkheid om zelf je projecten te kiezen én goed te verdienen, in de zekerheid dat er op dit moment meer dan voldoende werk ligt. 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij Ctac, met de zekerheid van een vast inkomen en alle andere secundaire voordelen. Afhankelijk van het door jou gekozen model wordt de hoogte van je basissalaris bepaald en is 65 tot 75 procent van de omzet voor jou. Samen kijken we naar je ambitie en naar de uitdagingen die je zoekt. Vervolgens gaan onze accountmanagers actief op zoek naar opdrachten die bij jou passen.

Wat zijn de plussen?

Het gemiddelde salaris is natuurlijk zeer aantrekkelijk. Maar werken in het Freelance+ model kent meerdere plussen: 

Direct contact met alle grote SAP opdrachtgevers in Nederland en België.

De acquisitie van opdrachten wordt voor je gedaan.

Toegang tot opleidingen en het kennisnetwerk van Ctac.

Onderdeel van een hoog aangeschreven SAP             consultancy organisatie.

Alle administratie wordt voor je gedaan, dus geen      gedoe met facturatie, verzekeringen, loonbelasting en de wet DBA.


Hoe ervaart Bernd het werken in het Freelance+ model?

Interesse in ons Freelance+ model? Neem contact met ons op!

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Bekijk dan eens onze vacatures