De Ctac cultuur

We zijn benaderbaar, praktisch en oplossingsgericht. Onze kernwaarden? Samen, ondernemend, resultaatgericht, bewust en gedreven. Dat is onze identiteit. En daar draag jij aan bij, op jouw eigen manier en met jouw talent!

Werken met ambitie: een stukje geschiedenis
Enabling your ambition. Onder die noemer helpen we onze klanten bij het waarmaken van hun ambities aan de hand van innovatieve technologie. Dat doen we al sinds de oprichting in 1992. Sindsdien is Ctac uitgegroeid tot één van de grotere ict-dienstverleners van de benelux  en gaan we met honderden collega’s elke dag weer aan de slag voor onze klanten. Samen werken we aan slimme, optimaal geïntegreerde oplossingen, gebaseerd op de innovatieve software van marktleiders SAP en Microsoft en andere bekende technologieleveranciers.

Geef je ambities vorm
Maar: onze belofte dat we mensen helpen om hun ambities waar te maken, geldt zeker niet voor onze klanten alléén. Ook onze medewerkers bieden we tal van mogelijkheden om hun ambities verder vorm te geven en tot leven te wekken. Kies jij voor Ctac? Dan kies je voor een plek waar ruimte is voor jouw talent en ideeën. Waar zeker niet alles vastligt, maar waar je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen pad te creëren. En: een familiaire plek, met korte lijnen en met ervaren, betrokken en enthousiaste collega’s.

Werken aan de beste versie van jezelf
Zonder goede, ondernemende mensen zijn we nergens. Niet voor niets besteden we binnen Ctac veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en bieden we je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Bij ons krijg je volop de ruimte om het verschil te maken: door kansen te zien en te verzilveren en jezelf op die manier onmisbaar te maken voor de klant. Op het gebied van opleiding en training is er binnen Ctac heel veel mogelijk. Samen met jou kijken we voortdurend welke bouwstenen je nodig hebt om te kunnen bouwen aan een toekomstbestendige carrière. Werken aan de beste versie van jezelf: dát is waar we voor gaan.

"Bij Ctac zijn de lijnen kort en is er sprake van een enorm wij-gevoel. Loop je vast en wil je met een collega sparren? Geen probleem: contacten zijn snel gelegd, en iedereen is doorgaans meteen bereid om te helpen." 

"Je staat in je eigen ontwikkeling nooit stil. En daarom kan je oneindig ver gaan. Dat is niet zo zeer een stap naar voren in functie maar in hetgeen wat ik doe; steeds beter worden en daar zit in mijn optiek geen plafond aan."

Ok, maar Hoe kan ik me dan ontwikkelen?

Stilstand is achteruitgang, zeker in onze razendsnelle digitale wereld. Daarom werken we bij Ctac op meerdere manieren aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Ctacademy
Ons eigen Ctac studiehuis! Waarbij we een gericht portfolio opbouwen van interessante trainingen en workshops. Denk aan de ontwikkeling van consultancy vaardigheden, kennis en kunde. Onze eigen senior medewerkers geven de training, want wie kunnen het nu beter uitleggen dan zij! In mei was de kick-off van een uitgebreid en leerzaam programma. 

Talent & Career programma
Werken aan je talenten! Dat staat centraal in ons T&C programma. Medewerkers krijgen diverse tools aangereikt om hun talent door te ontwikkelen en een stip op de horizon te bepalen. Naast de ontwikkeling van soft skills werk je tijdens dit programma aan een eigen project om Ctac beter te maken. 

Consultant Bob van Dal: “Tijdens het Talent & Career programma worden je ogen opnieuw geopend. Je leert aan de hand van verschillende theorieën om alledaagse problemen en uitdagingen te analyseren en ze vanuit een ander perspectief te bekijken. Om dit samen met gedreven collega’s te mogen doen, geeft veel energie!”.


Werken bij Ctac?

Neem eens een kijkje bij onze vacatures