Samen ambities waarmaken - ons partnership met psv


Ons partnership met PSV is de perfecte manier om onze naam ook buiten de IT-wereld te vestigen. Als Official Trainingskit Parter prijkt onze naam op de kleding die de A-selectie van PSV draagt tijdens trainingen. 

Waarom PSV?

Net als PSV maken wij ambities waar. De ambities van onze klanten en die van onze mensen. Elke collega wordt in staat gesteld om te groeien en zich te ontwikkelen. Daarbij staan vitaliteit, continu leren en persoonlijk leiderschap centraal. Onze samenwerking met PSV sluit daar naadloos op aan. We zijn al jaren lid van PSV Business en zijn partner van het High Tech Software Cluster van Brainport Eindhoven. 

De band met de regio is warm, de intense samenwerking met PSV helpt ons om nóg gerichter onder de aandacht te komen van jonge, talentvolle mensen die een baan in de IT ambiëren. Wij herkennen ons in PSV’s gedrevenheid, de wil om te winnen en het clubgevoel; samen toewerken naar dat moment waarop ambities, vakmanschap, ervaring en enthousiasme samenkomen en elkaar versterken. 

Gedreven vanuit de strategie en visie van PSV helpt Ctac het IT landschap te optimaliseren zodat het beheersbaar, wendbaar en future proof is

Roy Smits, ICT Manager PSV: “Ondanks dat het doel is om het ICT landschap te toetsen en waar nodig bij te schaven om klaar te zijn voor de komende jaren, zijn de gesprekken gefocust op de mens en wat we allemaal aan nieuwe ideeën kunnen generen. Dit zorgt voor veel energie en drive en maken de sessies niet alleen erg zinvol, maar ook heel leuk en energiek.”
Bekijk nu onze top vacatures!

Liever alle vacatures bekijken?


PSV Benefits medewerkers

Als medewerker van Ctac profiteer je natuurlijk ook van onze samenwerking met PSV! Zo kun je wedstrijden bezoeken en gaan we ook geregeld naar het Philips Stadion. Zo waren we daar in mei voor de kick-off van onze eigen Ctacademy. Want net als PSV hebben ook wij focus op talentontwikkeling. 


Tijd voor jouw gouden wissel?

Bekijk dan snel onze vacatures