Waar ben je naar op zoek?

Afgestudeerd en nu?

De wereld ligt voor je open!

SAP Consultant of developer in slechts 8 weken

Wat krijg je?

Hybride werken

We vragen

Volledig gecertificeerd in 8 weken

Afgestudeerd HBO bedrijfskundige informatica


Masterclass SAP consultant of developer

Afgestudeerd en nu? De wereld ligt voor je open! Wat ga je doen? Reizen; nu het weer kan, een jaartje er tussenuit of toch starten met jouw carrière?

Kies je voor de laatste optie dan ben je bij Ctac aan het juiste adres. De Ctac Masterclass biedt je de mogelijkheid om versneld een carrière te starten in de IT. Versneld? Ja, omdat je binnen 8 weken al meedraait in projecten bij onze klanten. Klinkt leuk he? Dat is het ook! Maar dat betekent echt nog niet dat je dan al weet wat je de komende jaren gaat doen. Liever niet, neem eerst maar eens de tijd om dingen uit te proberen en te ontdekken wat bij je past en waar je goed in bent! Wij zijn er om jouw ambities waar te maken, maar dan moet je wel eerst weten wat deze zijn.

Waarom Ctac Masterclass?

We snappen dat het af en toe lastig is om te bepalen waar je voor moet gaan, er zijn zoveel opties. Waarom zou ik dan voor de Ctac Masterclass kiezen? Omdat werken bij Ctac betekent werken bij klanten als Jumbo, Action en nog vele anderen. Klanten waar jij echt impact gaat maken! Neem nou Mediq waar we in anderhalf jaar tijd van vijf distributiepunten naar één fulfillment center zijn gegaan, zodat ze weer de capaciteit en efficiëntie hebben om de medische hulpmiddelen en medicijnen te leveren aan patiënten, thuissituaties en zorginstellingen. Of Action die door het kassasysteem en het loyaliteitsprogramma van Ctac klaar zijn voor nog meer groei!

Klanten van Ctac waar jij impact gaat maken!

Fun & benefits

Hybride werken

Een opleidingsbudget

Het flexibel indelen van je uren

Het flexibel indelen van je uren

Sporten met korting

Overleg met collega's op de Ctac fiets

Engelse taal in woord en geschrift

Potjes FIFA in de Ctac Chill Zone

Hoe ziet de Ctac Masterclass eruit?

Fase 1

Samen met een groep van enthousiaste deelnemers start je de Ctac Masterclass met een week waarin kennismaken centraal staat. Kennismaken met Ctac maar natuurlijk ook met je collega’s. Hoe kun je dat nu beter doen dan met veel leuke activiteiten!

Fase 2

Tijd voor de inhoud; verschillende onderwerpen komen aan bod, denk aan Logistiek, BI en Techniek. Zo leer je in drie weken tijd de mogelijkheden van de SAP Software kennen. De inhoudelijke trainingen wissel je af met een klantbezoek, teambuilding en soft skills trainingen vanuit onze eigen Ctacademy. Ook maak je kennis met de andere Young Professionals binnen Ctac en vertellen zij wat ze willen bereiken en wat ze allemaal organiseren binnen Ctac.

Fase 3

Tijd voor jouw keuze! Nu je een eerste indruk hebt van de mogelijke richtingen, is het tijd om een keuze te maken. Daarna ga je vier weken lang dieper in op het onderwerp van jouw keuze. Na deze vier weken weet je genoeg om ook echt aan de slag te gaan. Je wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke buddy, de go to person die je verder gaat begeleiden tijdens de werkzaamheden die je doet voor de klant. De Masterclass rond je af met een uitdagende consultancy case!

anderen die je voorgingen


Iets voor mij?

Ambitie en persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker dan ervaring. Natuurlijk heb je interesse in de IT en zie je jezelf werken bij Ctac. De inhoud leer je vanzelf, uiteraard met de hulp en coaching van onze ervaren collega’s. Bij Ctac kom je terecht in een warme, persoonlijke organisatie, met oog voor een goede balans tussen werk en privé én voor de wereld om ons heen.Jij staat centraal. Wij kijken naar het perspectief dat we je kunnen bieden op een toekomstbestendige carrière die bij jouw ambities past. Bij ons krijg je echt de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te zijn in alle opzichten.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij Ctac en wil je een fijne
start maken met de Ctac Masterclass?

Meld je dan nu aan en misschien pak jij wel één van de felbegeerde tickets voor de selectiedagen in het PSV stadion.