Op zoek naar een startersfunctie of een stage?

Bij Ctac kan het allebei! Sterker nog, als je stage jou goed bevalt kun je gelijk blijven plakken!

Wat ga ik doen na mijn studie?
Een goede start maken op de arbeidsmarkt? Dan ben je bij Ctac aan het juiste adres! Bij ons kun je aan de slag als SAP Consultant binnen verschillende domeinen, zoals Supply chain en Business Intelligence. Maar er zijn ook volop mogelijkheden binnen Cloud Techniek en Software Development. 

En ervaring dan?
Ambitie en persoonlijkheid zijn voor ons veel belangijker. Natuurlijk heb je interesse in de IT en zie je jezelf werken bij Ctac. De inhoud leer je vervolgens vanzelf, uiteraard met de hulp en coaching van collega's. Bij Ctac kom je terecht in een warme, persoonlijke organisatie, met oog voor een goede balans tussen werk en privé én voor de wereld om ons heen. 


Maak kennis met de Ctac Masterclass

Wij zijn doorlopend op zoek naar jou!

Ben jij nauwkeurig, mensgericht en wil je meer leren over HR processen? Kijk dan gauw verder!

Ben jij creatief? Vind je het leuk om content te creëren en ga jij de uitdaging aan om de naamsbekendheid van Ctac te vergroten?

Op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage?

Jouw ambitie telt!
Dan zit je goed bij Ctac! Bij Ctac staan jouw interesses en ambities centraal. Volg je een IT-gerelateerde studie, dan is er uiteraard volop keuze. Maar ook voor Sales-, Marketing- en HR-stages kun je bij ons terecht. 

Hoe werkt het?
We zorgen voor de juiste begeleiding. Zo is er altijd iemand die je aan kunt spreken voor inhoudelijke vragen. Maar ook een procesbegeleider, die je helpt bij vragen als ‘Hoe ga ik te werk?’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik alles op tijd afkrijg?’ In kennissessies met andere stagiaires leer je meer over Ctac, maar kun je ook jouw eigen ervaringen delen. Wil je meer lezen over hoe het is om stage te lopen bij Ctac? Neem dan een kijkje op deze pagina

Ben jij nauwkeurig, mensgericht en wil je meer leren over HR processen? Kijk dan gauw verder!

Ben jij creatief? Vind je het leuk om content te creëren en ga jij de uitdaging aan om de naamsbekendheid van Ctac te vergroten?

Geen stage of Job kunnen vinden?


Schrijf je dan in voor de JobAlert of stuur een open sollicitatie en we gaan met je in gesprek!

Heb je (nog) geen ervaring in de deze sector, geen enkel probleem! Ook zonder IT ervaring zijn er volop mogelijkheden

JobAlert aanmaken