Waar ben je naar op zoek?

Samen ambities waarmaken - onze samenwerking met psv


Ons partnership met PSV is de perfecte manier om onze naam ook buiten de IT-wereld te vestigen. Als Official Trainingskit Parter prijkt onze naam op de kleding die de A-selectie van PSV draagt tijdens trainingen. 

Gedreven vanuit de strategie en visie van PSV helpt Ctac het IT landschap te optimaliseren zodat het beheersbaar, wendbaar en future proof is.

Roy Smits, ICT Manager PSV: “Ondanks dat het doel is om het ICT landschap te toetsen en waar nodig bij te schaven om klaar te zijn voor de komende jaren, zijn de gesprekken gefocust op de mens en wat we allemaal aan nieuwe ideeën kunnen generen. Dit zorgt voor veel energie en drive en maken de sessies niet alleen erg zinvol, maar ook heel leuk en energiek.”From the Training ground

Samen, gedreven, resultaatgericht, ondernemend en bewust: hoe kijken de spelers van PSV aan tegen onze kernwaarden? In de 5 delige miniserie "from the training ground" vertellen vijf spelers welke betekenis een bepaalde kernwaarden voor hen heeft en hoe ze deze doorvertalen naar hun spel op het veld.

Gedreven - Olivier Boscagli

Olivier Boscagli: “You can start with nothing and finish your career with something really good. I’m a perfect example because it took me a long time to reach my ambition and my goals.”

Ondernemend - Mario Götze

Mario Götze: ”Being entrepreneurial means to understand the situation and position you are in and try to maximize the possibilities you have. To see the bigger picture and to make the most out of it.“

Bekijk nu onze top vacatures!

Liever alle vacatures bekijken?


Resultaatgericht - Jordan Teze

Jordan Teze: ”Resultaatgericht zijn betekent heel veel voor mij. Ik ga altijd voor het maximaal haalbare. Als het een keer een zeven of een acht is, ben ik daar ook blij mee maar uiteindelijk streef ik altijd naar een tien.”

Samen - Marco van Ginkel

Marco van Ginkel: “Samen betekent voor mij een team zijn. Natuurlijk heb je veel individuele kwaliteiten, spelers die naar een grote hoogte kunnen stijgen. Maar uiteindelijk moet je het altijd samen doen. Samen kun je resultaten halen.” 

Bewust - Noni Madueke

Noni Madueke: ”Being conscious means to me being in the best state of mind to perform. I’m someone that puts a lot of pressure on myself. So recently, I’ve been learning that you can’t always just be at your best. And when you are not, you have to just do other things that make you still valuable to the team.” Net als PSV zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid en maken we ambities waar.

Waarom PSV?
Net als PSV maken wij ambities waar. De ambities van onze klanten en die van onze mensen. Elke collega wordt in staat gesteld om te groeien en zich te ontwikkelen. Daarbij staan vitaliteit, continu leren en persoonlijk leiderschap centraal. Onze samenwerking met PSV sluit daar naadloos op aan. We zijn al jaren lid van PSV Business en zijn partner van het High Tech Software Cluster van Brainport Eindhoven. 

De band met de regio is warm, de intense samenwerking met PSV helpt ons echter om nóg gerichter onder de aandacht te komen van jonge, talentvolle mensen die een baan in de IT ambiëren. Wij herkennen ons in PSV’s gedrevenheid, de wil om te winnen en het clubgevoel; samen toewerken naar dat moment waarop ambities, vakmanschap, ervaring en enthousiasme samenkomen en elkaar versterken. 

PSV Benefits medewerkers

Als medewerker van Ctac profiteer je natuurlijk ook van onze samenwerking met PSV! Zo krijg je een officieel trainingsshirt en kun je wedstrijden bezoeken. Maar we gaan ook geregeld naar het Philips Stadion. Zo waren we daar in mei voor de kick-off van onze eigen Ctacademy.

Tijd voor jouw gouden wissel?

Bekijk dan snel onze vacatures