Waar ben je naar op zoek?

Samen ambities waarmaken - onze samenwerking met psv

Sinds juli 2021 zijn we Official partner van PSV

Naamsbekendheid

Ons partnership met PSV is de perfecte manier om onze naam ook buiten de IT-wereld te vestigen. Als Official Trainingskit Parter prijkt onze naam op de kleding die de A-selectie van PSV draagt tijdens trainingen. 

Waarom PSV?
Net als PSV maken wij ambities waar. De ambities van onze klanten en die van onze mensen. Elke collega wordt in staat gesteld om te groeien en zich te ontwikkelen. Daarbij staan vitaliteit, continu leren en persoonlijk leiderschap centraal. Onze samenwerking met PSV sluit daar naadloos op aan. We zijn al jaren lid van PSV Business en zijn partner van het High Tech Software Cluster van Brainport Eindhoven. 

De band met de regio is warm, de intense samenwerking met PSV helpt ons echter om nóg gerichter onder de aandacht te komen van jonge, talentvolle mensen die een baan in de IT ambiëren. Wij herkennen ons in PSV’s gedrevenheid, de wil om te winnen en het clubgevoel; samen toewerken naar dat moment waarop ambities, vakmanschap, ervaring en enthousiasme samenkomen en elkaar versterken. 

PSV Benefits medewerkers

Als medewerker van Ctac profiteer je natuurlijk ook van onze samenwerking met PSV! Zo krijg je een officieel trainingsshirt en kun je wedstrijden bezoeken. Maar we gaan ook geregeld naar het Philips Stadion. Zo waren we daar in mei voor de kick-off van onze eigen Ctacademy.

Onze kernwaarden
 

Samen, gedreven, resultaatgericht, ondernemend en bewust: hoe kijken de spelers van PSV aan tegen onze kernwaarden? In de miniserie "from the training ground" vertellen vijf spelers welke betekenis een bepaalde kernwaarden voor hen heeft en hoe ze deze doorvertalen naar hun spel op het veld. 

De video's zijn binnenkort te zien!


Tijd voor jouw gouden wissel?

Bekijk dan eens onze vacatures