Waar ben je naar op zoek?

Masterclass DEvelopment XV Retail

Help jij mee met de ontwikkeling van onze XV Retail Suite? De kassa oplossing waar meer dan 2000 winkels in 9 Europese landen dagelijks mee werken? 


Wat krijg je?

Het flexibel indelen van je uren

We vragen

HBO niveau; bij voorkeur een afgeronde technisch/IT opleiding, zoals Technische Informatica, Software Development of Mathematica.

Ambitie en interesse in de IT


Masterclass Development XV Retail


Met de Masterclass  maak je in korte tijd kennis met onze XV Retail Suite. Dagelijks werken meer dan 2000 winkels met onze kassaoplossing. Misschien denk je ‘een kassaoplossing, hoe moeilijk kan het zijn’. Het zal je verbazen hoe groot en impactvol dit product is. Onze klanten regelen alle kassaprocessen met onze oplossing, hoe complex ze ook zijn. Denk aan de zelfscanner, mobiele apps, allerlei kortingsacties en ga zo maar door. 


Waarom zou ik voor de Ctac Masterclass Development kiezen?

We snappen dat het af en toe lastig is om te bepalen waar je voor moet gaan, er zijn zoveel opties.  Waarom zou ik dan voor de  Ctac Masterclass kiezen? Werken in het XV team van Ctac betekent dat je vanaf dag één gelijk in contact staat met de specialisten. Onze collega’s die al jaren meedraaien en veel kennis hebben. Kennis die ze graag aan jou overdragen. Omdat de oplossing zo groot is kom je in aanraking met veel verschillende aspecten wat het werk divers maakt. Je werkt voor klanten als Action, Hanos, Sligro, Praxis en anderen. Klanten waar jij echt impact gaat maken! Neem nou Action die door de kassaoplossing en het loyaliteitsprogramma klaar zijn voor nog meer groei!

Fun & benefits

Een persoonlijk opleidingsbudget

Sporten met korting

Een kosteloze gezondheidscheck

Gamen in de Ctac Chill Zone

Zomerbbq, kerstborrel en pubquiz

Hoe ziet de Masterclass Development eruit?

Fase 1

Samen met een groep van enthousiaste deelnemers start je de Ctac Masterclass met een week waarin kennismaken centraal staat. Kennismaken met Ctac maar natuurlijk ook met je collega’s. Hoe kun je dat nu beter doen dan met veel leuke activiteiten!

Fase 2

Tijd voor de inhoud; verschillende onderwerpen komen aan bod, denk aan de ins en outs van ons POS systeem, de self check out en mobiele oplossingen. De inhoudelijke trainingen wissel je af met een klantbezoek, teambuilding en soft skills trainingen vanuit onze eigen Ctacademy. Ook maak je kennis met de andere Young Professionals binnen Ctac en vertellen zij wat ze willen bereiken en wat ze allemaal organiseren binnen Ctac.

Fase 3

Je weet genoeg om echt aan de slag te gaan. Je wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke buddy, de go to person die je verder gaat begeleiden tijdens de werkzaamheden die je doet voor klanten. De Ctac Masterclass rond je af met een uitdagende klant case. 

Developers uit het team


Iets voor mij?

Ambitie en persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker dan ervaring. De inhoud leer je vanzelf, uiteraard met de hulp en coaching van onze ervaren collega’s. Bij Ctac kom je terecht in een warme, persoonlijke organisatie, met oog voor een goede balans tussen werk en privé én voor de wereld om ons heen. Jij staat centraal. Wij kijken naar het perspectief dat we je kunnen bieden op een toekomstbestendige carrière die bij jouw ambities past. Bij ons krijg je echt de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te zijn in alle opzichten.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij Ctac en lijkt het je gaaf om mee te ontwikkelen aan zoiets groots als onze kassaoplossing voor de Retail?