Waar ben je naar op zoek?

Masterclass consultancy XV Retail

Vind jij het leuk om te werken op het snijvlak van de business en IT? Lees dan verder en ontdek hoe jij aanspreekpunt kunt worden voor onze Retail klanten!


Wat krijg je?

Het flexibel indelen van je uren

Een hecht team met vaste collega’s die je graag coachen en begeleiden

2700 per maand o.b.v. 40 uur

Mogelijkheid om te bouwen aan gave nieuwe functionaliteit

Werken vanuit huis of op locatie in Den Bosch

25 vakantiedagen

Mobiliteitsbudget, onkosten- en thuiswerkvergoeding

We vragen

HBO niveau; bij voorkeur een afgeronde technisch/IT opleiding, zoals Technische Informatica, Software Development of Mathematica.

32 tot 40 uur per week de tijd om bij ons te werken

Je bent wendbaar, flexibel en nauwkeurig


Masterclass XV Retail


Met de Ctac Masterclass maak je in korte tijd kennis met onze XV Retail Suite. Dagelijks werken meer dan 2000 winkels met onze kassaoplossing. Misschien denk je ‘een kassaoplossing, hoe moeilijk kan het zijn’. Het zal je verbazen hoe groot en impactvol dit product is. Onze klanten regelen alle kassaprocessen met onze oplossing, hoe complex ze ook zijn. Denk aan de zelfscanner, mobiele apps, allerlei kortingsacties en ga zo maar door. 


Waarom zou ik voor de CTac Masterclass kiezen?

De Ctac Masterclass biedt je de mogelijkheid om versneld een carrière te starten in de IT. Versneld? Ja, omdat je binnen 6 weken al meedraait in het team. Klinkt leuk he? Dat is het ook! Maar dat betekent echt nog niet dat je dan al weet wat je de komende jaren gaat doen. Liever niet, neem eerst maar eens de tijd om dingen uit te proberen en te ontdekken wat bij je past en waar je goed in bent! Wij zijn er om jouw ambities waar te maken, maar dan moet je wel eerst weten wat deze zijn.


We snappen dat het af en toe lastig is om te bepalen waar je voor moet gaan, er zijn zoveel opties. Waarom zou ik dan voor de Ctac Masterclass kiezen? Omdat werken bij Ctac betekent werken bij klanten als Action, Hanos en Praxis. Klanten waar jij echt impact gaat maken! Neem nou Action die door het kassasysteem en het loyaliteitsprogramma van Ctac klaar zijn voor nog meer groei!

Fun & benefits

Een persoonlijk opleidingsbudget

Sporten met korting

Een kosteloze gezondheidscheck

Gamen in de Ctac Chill Zone

Zomerbbq, kerstborrel en pubquiz

Hoe ziet de Ctac Masterclass eruit?

Fase 1

Samen met een groep van enthousiaste deelnemers start je de Ctac Masterclass met een week waarin kennismaken centraal staat. Kennismaken met Ctac maar natuurlijk ook met je collega’s. Hoe kun je dat nu beter doen dan met veel leuke activiteiten!

Fase 2

Tijd voor de inhoud; verschillende onderwerpen komen aan bod, denk aan de ins en outs van ons POS systeem, de self check out en mobiele oplossingen. De inhoudelijke trainingen wissel je af met een klantbezoek, teambuilding en soft skills trainingen vanuit onze eigen Ctacademy. Ook maak je kennis met de andere Young Professionals binnen Ctac en vertellen zij wat ze willen bereiken en wat ze allemaal organiseren binnen Ctac.

Fase 3

Je weet genoeg om echt aan de slag te gaan. Je wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke buddy, de go to person die je verder gaat begeleiden tijdens de werkzaamheden die je doet voor klanten. De Ctac Masterclass rond je af met een uitdagende klant case. 

Consultants uit het team


Iets voor mij?

Ambitie en persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker dan ervaring. De inhoud leer je vanzelf, uiteraard met de hulp en coaching van onze ervaren collega’s. Bij Ctac kom je terecht in een warme, persoonlijke organisatie, met oog voor een goede balans tussen werk en privé én voor de wereld om ons heen. Jij staat centraal. Wij kijken naar het perspectief dat we je kunnen bieden op een toekomstbestendige carrière die bij jouw ambities past. Bij ons krijg je echt de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te zijn in alle opzichten.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij Ctac en lijkt het je gaaf om onderdeel te zijn van ons Retail team?